Vacature Allround Berger Alkmaar

Hoe maak jij onze klanten blij?
Haulo is een bergingsbedrijf. We schieten te hulp als je met pech of een schade langs de kant van de weg staat. Maar ook de politie en/of brandweer zet ons in, bijvoorbeeld na een ongeval om de weg weer vrij te maken. En ja, dat zijn soms best heftige situaties, die niet alleen gebeuren tijdens kantooruren maar 24 uur per dag. Aan jou om altijd het hoofd koel te houden de boel op te lossen.

Wat je doet als berger/ hulpverlener?
Vanuit de planning krijg je een inzet door. Dat kan van alles zijn: een gestrande auto op weg helpen of wegslepen naar een garage, het vervoeren van voertuigen na een ongeval naar een schadebedrijf of het transport van een oldtimer naar een garage. Je werkt zelfstandig op een zo veilige en klantvriendelijke manier. Je staat stevig in je schoenen als dat nodig is.

Opleidingen
Voordat je als berger/ hulpverlener op pad gaat haal je diverse opleidingen. Wij begeleiden je bij het behalen ervan.
Ga je bij ons aan de slag dan krijg je een interne opleiding. We nemen je mee om in de praktijk te ervaren wat er kan gebeuren en hoe je daar het beste mee omgaat. Na een paar weken ga je zelfstandig op pad.

Waarom jij het verschil maakt?
Omdat je elke situatie goed inschat en bepaalt wat belangrijk is en wat niet. Veiligheid is daarbij altijd nummer 1. Meestal zijn mensen blij als je er bent, je bent de redder in nood. Andere keren is het wat spannender. Je weet hier mee om te gaan en zorgt dat het werk veilig en snel geklaard is.

6 redenen waarom dit iets voor jou is:
- Je bent in bezit van rijbewijs B,C,CE en code 95
- Ploegendiensten vind je prima
- Elke dag hetzelfde is niets voor jou
- Je speekt goed Nederlands, a bit of English und ein bisschen Deutsch
- Je staat stevig in je schoenen, ook als het spannend is
- Het is hollen of stilstaan, je weet nooit wat de dag gaat brengen
- Een meer dan prima salaris

Hier kom je terecht
We hebben vier vestigingen, allemaal in Noord-Holland. Alkmaar, Schagen, Den Helder en Den Oever. Daar staan we 24/7, 365 dagen per jaar klaar voor een inzet. Jouw standplaats is in overleg één van deze vestigingen.

Sollicitatieproces
1. Je solliciteert. Wij bekijken de sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek
2. Het eerste contact. We nemen eerst telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. En heb je direct al vragen: stel ze!
3. Het tweede gesprek. Elkaar ontmoeten. We zien elkaar op één van onze locaties. Dan kan je met eigen ogen zien hoe het in elkaar zit. Dan komen ook dingen als salaris en dergelijke ter sprake.
4. Hebben we een match? Dan maken we de papierwinkel snel in orde zodat je snel aan de slag kan.

Nog vragen?
Bel Rob Nieman,
06-45682968

Solliciteer direct
Stuur je sollicitatie naar automotive-solutions@quicknet.nl of vul onderstaand formulier in.

Click or drag a file to this area to upload.