Pechhulp

Pechhulp voor fiets, motorfiets, auto, camper en caravan.

Staat u met een lege accu, heeft u uw autodeur in het slot laten vallen, een lekke band of een ander pech probleem, dan kan Haulo u van dienst zijn. De bergings-/pechhulpvoertuigen van Haulo zijn uitstekend uitgerust voor het oplossen van de meest voorkomende pechgevallen.

Om gebruik te kunnen maken van pechhulp heeft u geen abonnement, lidmaatschap of verzekering nodig.
Bel ons 24/7 op 072 – 564 2002 voor een hulpaanvraag. Onze medewerkers kunnen u direct een prijsopgave en een indicatie van de aanrijtijd geven.

Betaling kan contant of met izettle mobiel pinnen.

Mochten wij niet in staat zijn het mankement ter plaatse te verhelpen, dan kunnen wij u en uw auto, motor of E-bike transporteren naar een garage, fietsenwinkel of het huisadres.

BELANGRIJK: Staat u met pech op een A weg (snelweg), bel dan met het alarmnummer 112. Het Landelijk Centraal Meldpunt van de gezamelijke verzekeraars zal zorgen dat er een autohulpdienst wordt ingeschakeld.

Wat te doen bij Pech of Aanrijding op de snelweg (VID)

Vervangend vervoer

Heb ik recht op een vervangende auto?

Of u recht heeft op vervangend vervoer is afhankelijk van uw verzekering of leasecontract. Indien u recht heeft op een vervangende auto, kan deze in overleg met de alarmcentrale, leasemaatschappij of de ANWB bij ons depot worden afgehaald.

Haulo Berging is depothouder van LogicX,  Auto Verhuur NederlandDrive On en Rent Runner.

Wij zijn daarmee in staat u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.